De trainingen

Het vriendenprogramma biedt 3 verschillende trainingen, elke gericht op een andere leeftijdscategorie.
Alle trainingen zijn gericht zijn gericht op de invloed van lichaam en geest en de samenwerking hiervan. Verschillende methoden zijn hiervoor gebruikt, zoals mindfulness, positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie en lichaamsgericht werken.

Fijn! Vrienden 
5-7 jaar 

Het doel van Fijn Vrienden is om jonge kinderen van 5 tot 7 jaar te leren (effectiever) om te gaan met angstige, boze en verdrietige gevoelens en de emotionele veerkracht te versterken.

Vriendentraining
8-12 jaar

In deze cursus leren kinderen om positiever te denken en daardoor minder te piekeren.  Het versterkt de emotionele veerkracht, stimuleert het zelfvertrouwen, helpt een growth mindset te ontwikkelen en bouwt probleemoplossende vaardigheden op.

Vrienden voor jongeren
13-17 jaar

Leer hoe om te gaan met de stress van het leven, weerbaar te zijn, beter je grenzen aan te voelen en te geven, minder te piekeren en relaxter te leven.

Train de trainer
Voor professionals

Professionals krijgen handvatten geven om zelf aan de slag te gaan met het implementeren van het vriendenprogramma binnen hun organisatie om deze in zowel groepssetting als 1 op 1 aan te kunnen bieden.